jueves, 14 de febrero de 2013

Penjolls i experiments

Bon dia!!

Avui us porto uns penjolls que fa temps volia fer, molt senzillets però molt efectius! De moment he fet tres colors, negre, vermell i blau, però si veig que tenen èxit, es poden fer en diversos colors, ja ho veureu...!!


Estan fets amb una cadena platejada unida a un bastonet de 10 tupis de 4mm de tamany. El collaret és curtet, la cadena és d'uns 20cm de llarg cada tros. El millor és el preu!! Tan sols 5€!!!!!

En quant als experiments, abans de nadal em vaig autoregalar un tricotín. I què és això?? Doncs una maquineta petita i fàcil que serveix per trenar fil. Total, que m'he animat a fer bisuteria. Veureu un conjunt d'anell i pulsera en negre, i, per primera vegada, una agulla!!


L'agulla és en marró, amb uns botons daurats cosits. El seu preu és de 5€. La polsera està feta amb acer de memòria per a que no perdi la forma i sigui fàcil de posar. Hi veieu dues boles platejades i una amb strass. El preu és de 9€. I per últim, l'anell, amb una bola d'strass. El preu és de 6€.

Vinga, a mirar i a compartir!!! Si voleu alguna cosa m'ho dieu a boletesifils@gmail.com.

1 comentario:

  1. Ai, quina gràcia, aquestes amb tricotins m'agraden molt a mi. Però, a més, jo em vaig fer els meus propis tricotins he he a que són xulos? ;-)

    ResponderEliminar