lunes, 30 de septiembre de 2013

Comencem temporada!!

Holaaaa!!!!

Per fi us puc ensenyar coses!!! Després d'un estiu en el que la meva tieta Cristina s'ha convertit en la meva comercial de capçalera (gràcies un altre cop!!!), ha arribat el moment de fer coses noves i diferents. I aquí us les ensenyo!!

En aquestes primeres polseres m'he obsessionat amb el trapillo. Aquest estiu he vist que cada vegada hi ha més bisuteria feta amb aquest material. A Internet hi ha moooltes fotos de coses xulíssimes per fer! I pensar que fa un any no ho coneixia!!
Així que, aprofitant les modes, aquí us ensenyo el que he fet.


Primer, feta amb trapillo en blau fosc, tipus texà, polsera trenada amb bola d'strass intercalada; la tanca és d'iman. Tots els detalls en color plata antic. El seu preu és de 7€.


Aquesta, feta amb trapillo en negre, polsera trenada amb peces "famella" intercaladas, en color plata. La tanca també és d'iman. El seu preu és de 6€.


La tercera polsera que us ensenyo, en color rosa pastel, està feta amb dues tires de trapillo trenades amb una tira de boles facetades en el mateix color. Aquest model és més primet que els altres. El seu preu és de 5€.


L'últim model de trenes és fet amb dues tires en trapillo groc i una cinta de flors estampada amb colors grocs, blaus i vermells. D'aquí que el penjollet que duu sigui una llàgrima en vermell, acompanyada d'un spike en plata (així és com li diuen a aquestes punxes.... jeje). El seu preu és de 6€.


I l'última polsera que us ensenyo és feta amb dues tires de trapillo en vermell, amb una longitud que permet portar-la en dues voltes, com es veu a la foto més gran. Duu cinc cubs metal·lics i un passant amb un vidre tipo swarovski. La tanca també és d'iman. El seu preu és de 6.50€.

Bé, ja sabeu que si us n'agrada alguna només cal que ho digueu!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario