domingo, 4 de noviembre de 2012

Algunes cosetes...

Hola!!

Aquí teniu algunes de les cosetes que he anat fent últimament.
Primer de tot, un puff de ganxet xxl que vaig fer anant a un taller molt xulo que vaig trobar aquí. El puff està fet amb "trapillo", que és un material que obtenen de reciclar samarretes i altres coses de cotó, i un ganxet gruixut. S'utilitza punt baix teixit en espiral, amb augments i disminucions.


Mireu si enganxa això que després no em va quedar més remei que fer una catifa per la meva habitació... :P
Aquesta està feta amb punt alt, que vaig aprendre expressament per la catifa, gràcies al meravellós món del youtube...!! El patró el vaig copiar d'aquí


L'últim que us ensenyo avui són un parell de bosses pel tabac de liar que vaig fer amb la meva màquina de cosir. Les seves destinatàries van ser la Laura i la Cris, i en fan molt bon ús, ho he vist amb els meus propis ulls!!




Les fotos són una mica rudimentàries, però és que quan les vaig fer no sabia que les acabaria utilitzant per a un blog.... Anirem millorant la presentació, us ho prometo!

Bé, de moment això és tot!! Ara ja estic pensant en coses nadalenques per fer, i en pulseretes i penjolls per veure si fem la primera pela amb això de les manualitats. Ja us aniré informant dels progressos!!

2 comentarios:

  1. Dono fe que la qualitat és insuperable! Mira que "maltracto" el meu moneder-porta tabac però està com nou! Això no té preu!

    ResponderEliminar
  2. Benvinguda al món dels blogs! ;-)

    No havia sentit a dir mai això del "trapillo", ho acabo de "googlejar" i sembla molt divertit!

    Endavant!!!

    ResponderEliminar